Παραγγελίες – Πληρωμές

Τρόποι πληρωμής

Online με χρεωστική/πιστωτική κάρτα

Η πληρωμή γίνεται μέσω της τράπεζας VIVAWALLET . Ο αριθμός της κάρτας και καμία άλλη λεπτομέρεια δεν μας γίνεται γνωστή και δεν σχετίζεται με κανένα τρόπο με τη σελίδα μας. Kατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα μεταφερθείτε αυτομάτως στην ασφαλή ιστοσελίδα e-commerce της VIVAWALLET, όπου θα πρέπει να πληκτρολογήσετε τα αναγκαία στοιχεία (Αριθμός Κάρτας, λήξη κτλ.) προκειμένου να γίνει η χρέωσή της.

Με κατάθεση σε ένα τραπεζικό λογαριασμό

Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας χωρίς να γίνει η πληρωμή. Η παραγγελία παραμένει εκκρεμής και οριστικοποιείται με την κατάθεση του συνολικού ποσού .

Μόλις κάνετε την κατάθεση θα πρέπει να μας ενημερώσετε στέλνοντας ένα e-mail με το όνομά σας, τον αριθμό της παραγγελίας, το συνολικό ποσό καθώς και την ημερομηνία και την τράπεζα που κάνατε την κατάθεση. Μην ξεχνάτε πως η κατάθεση θα πρέπει να γίνεται το πολύ μέσα σε τρεις ημέρες από την παραγγελία, αλλιώς η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα.

Με αντικαταβολή

Σε αυτήν την περίπτωση η πληρωμή της παραγγελίας θα γίνει με την παράδοση. Τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι δωρεάν με αγορές άνω των 40€

 

*Τα έξοδα της συναλλαγής (εάν υπάρχουν) επιβαρύνουν τον καταναλωτή.
**Παρακαλούμε να δηλώσετε το όνομα σας  ως αιτιολογία στην συναλλαγή.
***Η παραγγελία σας θα αποσταλεί μόλις η πληρωμή εμφανιστεί στον λογαριασμό της ιστοσελίδας .
****Εάν δεν εμφανιστεί η πληρωμή στον λογαριασμό της ιστοσελίδας εντός 5 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία θα ακυρωθεί χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.

Παραγγελίες – Επιστροφές:

Το ισχύον δίκαιο ορίζει δικαίωμα επιστροφής εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

 

Σύμφωνα με το διεθνή κανονισμό αναφορικά με τις αγορές από απόσταση, μπορείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Όλες οι επιστροφές πρέπει να γίνονται μέσα στην αυθεντική και πλήρη συσκευασία τους, και τα προϊόντα να είναι ακριβώς στην αρχική τους κατάσταση, όπως τα παραλάβατε. Όλα τα προϊόντα των επιστροφών ελέγχονται κατά την παραλαβή τους.

Αφού επιστρέψετε κάποιο προϊόν, μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε αλλαγή με κάποιο άλλο προϊόν ή να λάβετε τα χρήματά σας πίσω με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο πληρώσατε. Σε περίπτωση αγοράς με έκπτωση έχετε δικαίωμα επιστροφής και αλλαγής με προϊόν αξίας ίσης με την αγορά σας ακόμα και μετά τη λήξη της προσφοράς.

Εαν ανοιχθεί το προϊόν αλλαγές δεν μπορούν να γίνουν εφ όσον έχετε το συγκεκριμένο .

Για επιστροφές που γίνονται μετά το πέρας των 14 ημερών είναι στη διακριτική ευχέρεια της εταιρεία η αποδοχή ή μη της επιστροφής. Σε αυτήν την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε.

Η εταιρεία μόλις παραλάβει την επιστροφή σας θα εξετάσει την κατάσταση των προϊόντων και θα σας ενημερώσει για την παραλαβή του. Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων η εταιρεία θα επιστρέψει τα χρήματα στο λογαριασμό σας εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Για κάθε παραγγελία σας, δικαιούστε μόνο μία αλλαγή. Οι επιστροφές προϊόντων προς την εταιρεία γίνονται με τρόπο που επιλέγετε εσείς, και αναλαμβάνετε τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής. Σε περίπτωση αλλαγής με νέο προϊόν, η εταιρεία αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής του προϊόντος στη διεύθυνσή σας, εάν βρίσκεται εντός Ελλάδος. Για αποστολές εκτός Ελλάδος θα επιβαρυνθείτε με τα έξοδα αποστολής, τα οποία αναγράφονται στην ενότητα «Αποστολή»

Σας συμβουλεύουμε οι αποστολές των επιστροφών σας να πραγματοποιούνται με ασφαλή συστημένη αποστολή και πάντα να διατηρείτε το απόκομμα της αποστολής σας έως την επιβεβαίωση παραλαβής του από εμάς. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν απώλειες ή καταστροφές κατά την μεταφορά αποστολής των επιστροφών σας. Όλα τα προϊόντα αποτελούν δική σας ευθύνη από τη στιγμή της παραλαβής τους, έως και τη στιγμή που θα λάβουμε την επιστροφή. Να ελέγχετε καλά τη συσκευασία αποστολής για να αποφύγετε τυχόν ζημίες.

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος η εταιρεία προσφέρει πλήρη αντικατάσταση με νέο προϊόν. Σε αυτήν την περίπτωση παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να αναλάβουμε την αποστολή-επιστροφή του χωρίς δική σας χρέωση.

Αποστολές Παραγγελιών

Η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται μεταξύ 1-3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα καταχώρησης της παραγγελίας, για προϊόντα τα οποία είναι άμεσα διαθέσιμα.

Σε περίπτωση μη διαθέσιμου άμεσα προϊόντος, θα ενημερωθείτε έγκαιρα για πιθανή καθυστέρηση της παραγγελίας. Εάν δεν είναι εφικτό να αποσταλεί το προϊόν, η παραγγελία σας θα ακυρωθεί και θα γίνει άμεση επιστροφή χρημάτων με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο πληρώσατε.

Εάν τα στοιχεία χρέωσης και τα στοιχεία αποστολής της παραγγελίας σας είναι διαφορετικά, παρακαλούμε να προσθέσετε ως σημείωση στην παραγγελία σας τον τηλεφωνικό αριθμό του παραλήπτη.

Μπορείτε να υπολογίσετε τον χρόνο και τα μεταφορικά έξοδα της παραγγελίας σας με βάση τον παρακάτω πίνακα:

ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ COURIER
Ελλάδα 1-3 ημέρες 3€ ELTA COURIER

*Δωρεάν μεταφορικά ισχύουν για παραγγελίες άνω των 40€.

Ελλάδα:

Όλες οι αποστολές εντός Ελλάδος παραδίδονται από την ΕΛΤΑ Courier. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την παραγγελία σας πατώντας εδώ και συμπληρώνοντας τον αριθμό αποστολής που έχετε λάβει με email αφού έχει αποσταλεί η παραγγελία (στην περίπτωση δυσπρόσιτων περιοχών πιθανόν να υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση).