BestPrice.gr
Λίστα Αγαπημένων
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας και τη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας. Μάθετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης της σελίδας.

Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€

NYCE Cosmetic Biorganicare Energy Shampoo 250ml

NYCE Cosmetic Biorganicare Energy Shampoo 250ml
NYCE Cosmetic Biorganicare Energy Shampoo 250ml
24,99€
Χωρίς ΦΠΑ: 24,99€
Επαγγελματικό σαμπουάν, ανοσοενισχυτικό κατά της πτώσης. Το εκχύλισμα φυτών ® σατέν της θάλασσας αποτρέπει την οξείδωση και την αποικοδόμηση του βολβού. το μόριο dpo, σε συνδυασμό με τη βιταμίνη Β3, αυξάνει τα επίπεδα κολλαγόνου στα θυλάκια, διεγείροντας τη φάση αναγεννήματος της ανάπτυξης των μαλλιών. Το πιστοποιημένο βιολογικό εκχύλισμα τζίντζερ διεγείρει τη μικροκυκλοφορία του δέρματος. Tο εκχύλισμα τριαντάφυλλου jerico βοηθά στη διατήρηση της ενυδάτωσης.


Ενεργά Συστατικά:

τριαντάφυλλο του Ιερικού


Χρήση: εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά και κάντε μασάζ. Αφήστε το για 1-3 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Ιδανικό να χρησιμοποιείτε και τις αντίστοιχες αμπούλες τριχόπτωσης NYCE Energy Therapy Lotion 11x6ml-Antihair Loss Treatment

Brand New York Cosmetic Experience

Σκεφτήκαμε ότι μπορεί να σας αρέσουν επίσης

Κατασκευαστής: Kérastase
ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ   Ενδυναμώνει την τρίχα και προλαμβάνει το σπάσιμο μειώνοντάς το κατά 97,7%* Ενισχύει την αντοχή της τρίχας ενάντια στην ..
37,25€
Χωρίς ΦΠΑ:37,25€
Καλάθι
Κατασκευαστής: Kérastase
ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ   Ενισχύει την μικροκυκλοφορία Προστατεύει κύτταρα της τρίχας Αποφυγή σπασίματος της τρίχας Έως 84% ελαχιστοποί..
56,00€
Χωρίς ΦΠΑ:56,00€
Καλάθι
Κατασκευαστής: Kérastase
ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ   Δρα ρυθμιστικά, κατευναστικά και εξισορροπητικά του τριχωτού Ενισχύει την πυκνότητα της τρίχας Καταπραΰν..
69,00€
Χωρίς ΦΠΑ:69,00€
Καλάθι
Nyce Energy therapy Lotion 11x6ml - Antihair loss Treatment
--41%
Κατασκευαστής: Nyce New York Cosmetic Experience
ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ Λοσιόν θεραπείας κατά της απώλειας. Με βάση την οργανική αλκοόλη, αποτρέπει τη σκλήρυνση κολλαγόνου που αποτελεί σημαντική αιτία τριχόπτ..
55,00€ 39,00€
Χωρίς ΦΠΑ:55,00€
Καλάθι
Κατασκευαστής: Previa
Εντυπωσιακή λοσιόν τριχόπτωσης που δρα άμεσα και αποτελεσματικά. Καθημερινή χρήση. Διεγερτικό, Αναζωογονητικό. Εξουδετερώνει την αραίωση μαλλιών. Ενισ..
23,10€ 33,00€
Χωρίς ΦΠΑ:23,10€
Καλάθι