BestPrice.gr
Λίστα Αγαπημένων
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας και τη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας. Μάθετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης της σελίδας.

Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€

PREVIA REGENERATING TRAVEL KIT 100 ML and 60 ML

PREVIA REGENERATING TRAVEL KIT 100 ML and 60 ML
-30%
PREVIA REGENERATING TRAVEL KIT 100 ML and 60 ML
  • Απόθεμα: Σε Απόθεμα
  • Κατασκευαστής: Previa
  • Κωδικός Προϊόντος: S7873
18,20€
26,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 18,20€

Αναζωογονητικό σαμπουάν κατάλληλο για κατεστραμμένα και εύθραυστα μαλλιά. Μια φυσική σύνθεση που καθαρίζει απαλά τα μαλλιά αφήνοντάς τα υγιή και καθαρά. Χάρη στις ιδιότητές του καθαρίζει, βελτιώνει τη δομή των μαλλιών με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη εφαρμογή.

 

Οδηγίες χρήσης: Απλώνετε σε βρεγμένα μαλλιά, κάνετε μασάζ και ξεπλένετε. Επαναλάβετε εάν είναι απαραίτητο.


Αναζωογονητική θεραπεία (μάσκα) για κουρασμένα ταλαιπωρημένα (κατεστραμμένα και εύθραυστα μαλλιά.) Ανανεώνει τις ίνες των μαλλιών κάνοντας τα μαλλιά πιο υγιή, πιο απαλά και λαμπερά. Δρα βαθιά με ένα πλήρες αντιγηραντικό αποτέλεσμα, για τα μαλλιά που αναγεννιούνται από την πρώτη εφαρμογή.

Οδηγίες χρήσης • απλώνετε σε βρεγμένα μαλλιά και κάντε μασάζ. Επεξεργαστείτε για 3-5 μαξ 10 λεπτά και ξεπλύνετε. Για πολύ εύθραυστα μαλλιά αυξήστε τους χρόνους επεξεργασίας. Για βελτιωμένα αποτελέσματα, εφαρμόστε ομοιόμορφα με μια χτένα με φαρδύ δόντια διανείμετε και κάντε μασάζ.

97,5% συστατικά φυσικής προέλευσης και βιολογικής καλλιέργειας Ένα μείγμα από πολύτιμα ενεργά συστατικά και ισχυρές ιδιότητες αποκατάστασης, επιδιορθώνει βαθιά τα μαλλιά αποκαθιστώντας την χαμένη ενυδάτωση και εξαλείφοντας την αδιαφάνεια, καθιστώντας τα λαμπερά και γεμάτα ζωή.

λευκή τρούφα fitocomplex – εφέ πλήρωσης. Αναζωογονεί τις πρωτεϊνικές ίνες στα μαλλιά καθιστώντας τα μεταξένια. γλυκό αμύγδαλο *, σόγια *, κεχρί * σπόροι και ηλίανθος * εκχυλίσματα σπόρων – ενυδατική, προστατευτική και ελαστική δράση Ενισχύει τα μαλλιά παρέχοντας απαλότητα και λάμψη.

* συστατικό βιολογικής καλλιέργειας λεπτή φόρμουλα AIAB | Ποιότητα βίγκαν | Δοκιμασμένο νικέλιο με μη επιθετικά, δερμοσυμβατά και φιλικά προς το περιβάλλον συστατικά φυτικής προέλευσης. χωρίς τεχνητά χρώματα χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης βιώσιμη συσκευασία PE GREEN σωλήνας – βιολογικό πλαστικό που προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές (ζαχαροκάλαμο) 100% ανακυκλώσιμο

Brand Previa

 

Σκεφτήκαμε ότι μπορεί να σας αρέσουν επίσης

Κατασκευαστής: Kérastase
Το conditioner Soin Fondamental προσφέρει βαθιά θρέψη για 48 ώρες, εύκολο ξεμπέρδεμα, ανάλαφρη προστασία από το φριζάρισμα, φυσικό άγγιγμα και υγιή λά..
25,80€
Χωρίς ΦΠΑ:25,80€
Καλάθι
Κατασκευαστής: Kérastase
Η Kérastase Blond Absolu είναι μια εξαιρετική επιλογή για όλες τις γυναίκες που θέλουν το καλύτερο πρόγραμμα καθημερινής περιποίησης για όλους τους τύ..
42,00€ 53,65€
Χωρίς ΦΠΑ:42,00€
Καλάθι
Κατασκευαστής: Kérastase
Το Cicaflash είναι μια τελετουργία βαθιάς ενδυνάμωσης για βαμμένα ξανθά μαλλιά που συνδυάζει την επανορθωτική δράση μιας ισχυρής μάσκας και το ανάλαφρ..
65,00€
Χωρίς ΦΠΑ:65,00€
Καλάθι
Κατασκευαστής: Kérastase
Το Blond Absolu Cicaflash Conditioner με υαλουρονικό οξύ της Kérastase είναι ένα conditioner εντατικής ενδυνάμωσης που απαλύνει τα μαλλιά και αποτρέπε..
37,25€
Χωρίς ΦΠΑ:37,25€
Καλάθι
Κατασκευαστής: Kérastase
Το Fondant Cica Chroma είναι ένα πανίσχυρο conditioner ενδυνάμωσης & κατά του πορώδους για κάθε τύπο ευαισθητοποιημένων ή ταλαιπωρημένων βαμμένων ..
37,25€
Χωρίς ΦΠΑ:37,25€
Καλάθι