BestPrice.gr
Λίστα Αγαπημένων
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας και τη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας. Μάθετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης της σελίδας.

Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€

L'Oreal Professionnel - Serie Expert - Metal Detox Anti-Deposit Protector Concentrated Oil - 50ml

L'Oreal Professionnel - Serie Expert - Metal Detox Anti-Deposit Protector Concentrated Oil - 50ml
L'Oreal Professionnel - Serie Expert - Metal Detox Anti-Deposit Protector Concentrated Oil - 50ml
  • Απόθεμα: Σε Απόθεμα
  • Κατασκευαστής: L'Oreal
  • Κωδικός Προϊόντος: 3474637090609
30,40€
Χωρίς ΦΠΑ: 30,40€
Το συμπυκνωμένο λάδι Metal Detox προστατεύει τους θύλακες της τρίχας από την προσκόλληση μεταλλικών στοιχείων μετά από τις υπηρεσίες βαφής, balayage ή ξανοίγματος. Τα μεταλλικά στοιχεία όταν διεισδύουν στο εσωτερικό της τρίχας μπορεί να προκαλέσουν σπάσιμο και ξεθώριασμα χρώματος, επηρεάζοντας αρνητικά τα αποτελέσματα χρώματος κατά τη διάρκεια της βαφής, του balayage και του ξανοίγματος. Τα μαλλιά γίνονται άμεσα πιο λεία και πιο απαλά με περισσότερη θρέψη. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ: Σε κάθε λούσιμο μεταλλικά στοιχεία διεισδύουν στο εσωτερικό της τρίχας. Τα μεταλλικά σωματίδια μπορεί να προκαλέσουν σπάσιμο της τρίχας & ξεθώριασμα χρώματος. ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ: Εμπλουτισμένο με γλυκοαμίνη, αυτό το συμπυκνωμένο λάδι προστατεύει τα μαλλιά από την προσκόλληση μεταλλικών στοιχείων. Αυτό το νέο συμπυκνωμένο λάδι είναι μέρος της σειράς Metal Detox που απομακρύνει τα μεταλλικά στοιχεία από τα μαλλιά βάζοντας τέλος στο σπάσιμο της τρίχας και το ξεθώριασμα χρώματος.* ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ: Η πλούσια υφή του απορροφάται άμεσα από τις ίνες της τρίχας χωρίς να τις βαραίνει. Τα μαλλιά είναι 10% πιο γεμάτα.

Συστατικά

ΓΛΙΚΟΑΜΙΝΗ + ΙΟΝΙΝΗ Πατενταρισμένη τεχνολογία συγκεντρωμένη στη Γλυκοαμίνη, ένα μόριο που απoδυναμώνει τα μεταλλικά στοιχεία στα μαλλιά. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον ιστότοπο του ομίλου μας: Μέσα στα προϊόντα μας. Αυτή η λίστα συστατικών υπόκειται σε αλλαγές και εξαρτάται από την τοποθεσία πώλησης στη χώρα. Οι καταναλωτές θα πρέπει να ανατρέξουν στη συσκευασία του προϊόντος για τον πιο σχετικό κατάλογο συστατικών. Σε περίπτωση προβλήματος, επικοινωνήστε με το κέντρο εξυπηρέτησης καταναλωτών.

Σκεφτήκαμε ότι μπορεί να σας αρέσουν επίσης

Κατασκευαστής: Selective Professional
Επαναστατικό black gel νέας τεχνολογίας για κράτημα και κάλυψη λευκών/γκρίζων (για μελαχρινούς/καστανούς σκούρους). Μαζί με το δυνατό κράτημα στο styl..
13,50€ 19,00€
Χωρίς ΦΠΑ:13,50€
Καλάθι
Κατασκευαστής: Kérastase
Gel κρέμα Gelée Curl Contour για ενίσχυση του σχήματος της μπούκλας εμπλουτισμένo με Μέλι Manuka και Ceramide σγουρά, πολύ σγουρά και άφρο μαλλιά. Συν..
32,90€
Χωρίς ΦΠΑ:32,90€
Καλάθι
Κατασκευαστής: Kérastase
Ο αφρός μαλλιών για όγκο Densimorphose προσφέρει άμεση πυκνότητα και ενισχύει τον όγκο των μαλλιών. Τα μαλλιά κερδίζουν τη χαμένη ζωντάνια και τον όγκ..
36,25€
Χωρίς ΦΠΑ:36,25€
Καλάθι
Κατασκευαστής: Kérastase
To Mousse Bouffante είναι ένας πλούσιος αφρός που χαρίζει όγκο και πυκνότητα στα λεπτά μαλλιά και τους χαρίζει ανάλαφρη αίσθηση.ΣυστατικάAqua, Water, ..
28,90€
Χωρίς ΦΠΑ:28,90€
Καλάθι
Κατασκευαστής: L'Oreal
Επαγγελματική σύνθεση για την περιποίηση των σγουρών μαλλιών. Ο Curl Expression 10- σε- 1 ​Κρεμώδης Αφρός​ είναι ένα προϊόν πολλαπλών οφελών, σχεδιασμ..
23,40€
Χωρίς ΦΠΑ:23,40€
Καλάθι