BestPrice.gr
Λίστα Αγαπημένων
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας και τη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας. Μάθετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης της σελίδας.

Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€

Teatree Hemp Replenishing Hair and Body Oil

Teatree Hemp Replenishing Hair and Body Oil
-20%
Teatree Hemp Replenishing Hair and Body Oil
  • Απόθεμα: Σε Απόθεμα
  • Κατασκευαστής: Teatree
  • Κωδικός Προϊόντος: TTHO-050
20,80€
26,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 20,80€
Hemp Replenishing Hair & Body Oil
Ενυδάτωση σε μαλλιά και σώμα
Ιδιότητες: Αποκτήστε μια αναζωογονητική ώθηση ενυδάτωσης με αυτό το πολυτελές έλαιο. Εμπλουτισμένο με πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά έλαιο σπόρων κάνναβης, λιαίνει τα μαλλιά και το δέρμα για ένα μεταξένια απαλό αποτέλεσμα.
Πως λειτουργεί: Έλαιο Κάνναβης ενισχύει την ενυδάτωση και λειαίνει το φριζάρισμα. Δίνει λάμψη χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά. Ενυδατική, πολυχρηστική φόρμουλα γρήγορης απορροφητικότητας από το δέρμα, επιδίδει φυσικά αρώματα και υφή που δεν έχετε αισθανθεί ξανά.
Χαρακτηριστικά:

Σκεφτήκαμε ότι μπορεί να σας αρέσουν επίσης

Κατασκευαστής: Charme D' Orient
Έλαιο από σπόρους φραγκόσυκου. Ένα καταπληκτικό προϊόν για την παρασκευή του οποίου απαιτείται μια αρκετά χρονοβόρα και πολύπλοκη διαδικασία στο τέλος..
80,00€
Χωρίς ΦΠΑ:80,00€
Καλάθι
Κατασκευαστής: Moroccanoil
Ορός σώματος για τη νύχτα, χωρίς ίχνος λιπαρότητας.   Xαρίστε στο δέρμα σας απαλή εντατική θρέψη ενώ εσείς κοιμάστε. Εξαιρετικά συμπυκνωμένος ο..
56,95€ 67,00€
Χωρίς ΦΠΑ:56,95€
Καλάθι
Κατασκευαστής: Moroccanoil
Το Moroccanoil Body™ Dry Body Oil 100ml είναι ένα ξηρό αρωματικό έλαιο σώματος με πλούσιες αντιοξειδωτικές και θρεπτικές ιδιότητες. Καταπραϋνει τις ξη..
40,80€ 48,00€
Χωρίς ΦΠΑ:40,80€
Καλάθι
Κατασκευαστής: Moroccanoil
Το Moroccanoil Body ™ Intense Hydrating Treatment με το πλούσιο γλυκό άρωμα του με Μέλι Λεβάντα προσφέρει μια απίστευτη επιδερμίδα χαλάρωσης και εξομά..
32,30€ 38,00€
Χωρίς ΦΠΑ:32,30€
Καλάθι
Κατασκευαστής: Moroccanoil
Το Moroccanoil Body™ Pure Argan Oil 50ml είναι ένα ξηρό αρωματικό έλαιο σώματος που ενυδατώνει και κάνει την επιδερμίδα σας μεταξένια. Με τις θρεπτ..
44,20€ 52,00€
Χωρίς ΦΠΑ:44,20€
Καλάθι